Agfa’s Jeti Tauro H3300 krijgt award van de EDP

European Digital Press Association (EDP) beloont Agfa’s Jeti Tauro H3300 H3300 LED grootformaatprinter voor het zetten van nieuwe standaarden. Agfa’s meermaals bekroonde Jeti Tauro H3300 H3300 LED-inkjetprinter voegt nog een prijs toe aan zijn reeds indrukwekkende staat van dienst.

Op de FESPA 2019 ontving hij de EDP-prijs in de categorie ‘Groot- en breedformaatprintsystemen’ voor ‘Beste Flatbed/Hybride Printer >250m²/h’.

Agfa Jeti Tauro

De European Digital Press Association beoordeelt producten die op de Europese markt zijn geïntroduceerd, en evalueert zowel de kwaliteit als de waarde voor de gebruiker, ondersteuning en service. Zij kent de EDP Awards toe aan de beste producten van het jaar. Dit is de zevende keer dat de European Digital Press Association Agfa erkent voor een van zijn grootformaatprintoplossingen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK