Agenda: Integrated System Europe van 4 tot 6 februari in de RAI – Amsterdam: zien hoe digitale content uitgeserveerd kan worden

 

Maak je digitale content en wil je weten hoe je die zonder het web aan kijkers/lezers kunt uitserveren dan is de Integrated Systems Europe beurs op 4 tot 6 februari een perfecte kans om met eigen ogen te zien hoe dat kan. Van superbeeldschermen in alle maten en kwaliteiten tot audio/visuele apparatuur worden daar getoond door alle toongevende fabrikanten en leveranciers. Hoe groot deze markt is kun je opmaken uit het feit dat alle 12 hallen van de RAI gevuld worden. Het is lang geleden dat een grafische beurs daar toe in staat was. Meer informatie vindt je hier op de site van ISE.

Meer events voor de creatieve communicatiemakers vindt je op http://www.blokboek.net/agenda/. Heb je een event dat je daar op vermeld wilt laten worden stuur dan een mail naar events@blokboek.com.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK