Agfa Apogee Suite 8: perfect voor rotatiedrukkers en web2print

apogee_8_workflow_216_tcm601-114481Rotatiepersen rendabel maken betekent automatiseren van je workflow. Onderdeel daarvan is het zo economisch vullen van de maximale baanbreedte. Bedrijven zoals Agfa leveren daarvoor automatische impositie software die op basis van drukklare PDF’s opdrachten kunnen verdelen. Het processen van meerdere opdrachten en het doorsturen naar een CtP systeem vraagt veel rekentijd, zeker als het gaat om grootformaat offsetplaten. Agfa heeft dat probleem opgelost door gebruik te maken van de 64-bit rekenkracht van de Windows Server die de basis is van het Apogee workflow systeem. In de nieuwe Suite 8 versie wordt de complete rekenkracht van de computer gebruikt om zoals bijvoorbeeld bij de Duitse web2print drukker Bagel RotoOffset platen te maken voor zijn 48-up drukpersen. Ook voor vellendrukkers met veel web2print opdrachten betekent Apogee Suite optimale workflow automatisering die dankzij de virtualisatie van de afdruk op een beeldscherm ook nog de foutkans vermindert.

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK