Vernieuwde Ikea-app met boodschappenlijstje

ikeaappDe vernieuwde Ikea Store app is sinds eind vorige week live. Volgens de marketingsite Emerce moet de vernieuwde Ikea-app de bestaande vervangen, die ‘bar slecht scoorde onder gebruikers’. De vernieuwde app biedt een soort boodschappenlijstje, dat de consument thuis alvast kan invullen en dat in de Ikea-winkel helpt bij het kiezen van de meest efficiënte looproute naar de gewenste producten. Voor productinformatie scant de klant eenvoudigweg de productcode en de app toont ook lokale aanbiedingen. Wifi is in de Ikea-winkels gratis, wel moet men hiervoor een klantenkaart hebben. De app is gratis beschikbaar via Apple App Store (iTunes) en Google Play.
Ikea kiest meer en meer voor een crossmediale marktbenadering. Zo heeft Ikea haar bekende catalogus gedigitaliseerd voor de iPad en verrijkt met AR (augmented reality)-toepassingen.
Bron: Emerce/Ikea

Lees ook:


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK