XMPie lidmaatschap wordt gratis voor alle gebruikers

Schermafbeelding 2016-07-12 om 13.48.59Jeroen van Druenen, de CEO van Jubels is niet alleen een bekende Nederlandse ondernemer in het communicatielandschap, maar ook de voorzitter van de internationale XMPie gebruikersgroep XUG. Hij kondigde in een interview met Whattheythink.com aan, dat deze gesloten gebruikersgroep nu gratis wordt voor alle gebruikers van deze slimme software voor crossmedia toepassingen.

Van Druenen merkt zelf de grote voordelen van het lidmaatschap van deze gebruikersgroep in de praktijk. “Informatie delen en mensen leren kennen leidt uiteindelijk tot meer inzicht wat er mogelijk is met de software en tot samenwerkingsverbanden,” zo zegt hij.

 

Bekijk hier het gesprek met Cary Sherburne van whattheythink.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In dit najaar worden de trainingen grotendeels online gegeven. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK