The Print Hotel: Printeriors 2016 showcase van interior design

FESPA Printeriors Logo 2016Tijdens FESPA Digital, 8 tot 11 maart in Amsterdam, is er in de RAI ook Printeriors, een conferentie en vakbeurs voor interieurtoepassingen van groot formaat printers. De beursorganisatie heeft er voor gekozen om in de vorm van een kompleet hotel te tonen wat er allemaal mogelijk is met inkjet printers. De in totaal 16 kamers, van hotelkamers, lounge, meeting rooms tot shops worden door een aantal verschillende leveranciers omgetoverd tot een echt showcase. Meer informatie en hoe je Printeriors 2016 gratis (met de promo code APOZ0701) kunt bezoeken vind je via deze link.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK