Stofwisseling met informatie over het werken met oplosmiddelen en gevaarlijke stoffen op de Vakbeurs

De sociale partners in de Grafimedia sector willen het gebruik van schadelijke stoffen (waaronder oplosmiddelen) in de branche, daar waar mogelijk, verantwoord terugdringen. Daarvoor zijn ze gestart met Stofwisseling. De doelstelling van het project is enerzijds de bewustwording vergroten bij werkgevers en werknemers in de sector over het werken met oplosmiddelen en gevaarlijke stoffen in het algemeen, en anderzijds bedrijven in beweging brengen om nog sneller over te stappen naar minder schadelijke alternatieven.

Bezoek onze stand op de Grafische Vakbeurs & Sign voor meer informatie over deze campagne en kijk op www.stofwisseling.nu .

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK