SPRINTIS officiële distributeur voor Schmedt Hardcover apparatuur

 

 

 

SPRINTIS, de grootste leverancier van grafische afwerkingsmaterialen in Europa, is nu voor de BeNeLux ook de officiële dealer van de hardcover apparatuur van de Duitse firma Schmedt. Al meer dan 100 jaar ontwikkelt en produceert Schmedt apparatuur voor boekbinderijen.

In de persoon van Paul Spitzen is deze Schmedt apparatuur de laatste 25 jaar in de BeNeLux-markt verkocht, en deze traditie zet zich nu voort bij de firma SPRINTIS die sinds eind vorig jaar nu ook met haar “SPRINTIS – Sales Office BeNeLux” – verkoopkantoor in Nederland actief is.

SPRINTIS Schenk GmbH & Co. KG is een zeer sterk- en snelgroeiende onderneming die in de grote Duitse drukkersmarkt al lang een groot marktleider is met materialen voor drukkerijen, boekbinderijen en voor de reclame-industrie (POS). Met meer dan 6.000 palletplaatsen levert SPRINTIS van busschroeven, magneten en WireBind tot zuignappen, wiebelaars en datumwijzers, vrijwel alles uit voorraad en dat tegen zeer concurrerende prijzen. Al deze producten zijn nu ook terug te vinden in de Nederlandstalige webshop van SPRINTIS.NL.
Vanuit een monumentaal pand staan Paul Spitzen en Frencis Hoogmoed als productspecialisten de klanten in de BeNeLux-markt ook telefonisch te woord. Met de komst van Paul Spitzen levert SPRINTIS.NL ook apparatuur in de BeNeLux.

De vertegenwoordiging van de Schmedt apparatuur was een logische keuze, door de kennis en een jarenlange ervaring op dit gebied.
Schmedt produceert apparatuur voor hardcover (harde band) kleine en medium oplagen. Door de trend van steeds kleinere producties is de vraag naar deze apparatuur groot.
Oplagen vanaf één boek zijn economisch te produceren, omdat de apparatuur meestal geen omsteltijden kent. Op deze wijze is het mogelijk zelfs tot 250 producten per uur, ieder van verschillend formaat, te produceren. Hierin is de apparatuur van Schmedt uniek.
Vrijwel alle producenten van fotoboeken, maar ook van digitaal geprinte en vaak ook gepersonaliseerde producties, klein tot middelgroot, maken gebruik van de apparatuur van Schmedt voor de productie van hardcover boeken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
SPRINTIS – Sales Office BeNeLux
+ 31 (0)85 877 1356
www.sprintis.nl // info@sprintis.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK