Rialto 900: Xerox oplossing voor smalle baan production inkjet

Xerox Rialto 900 Inkjet PressEen van de verassendste aankondigingen op de Hunkeler Innovatie dagen kwam van Xerox, de Rialto 900. De Rialto 900 is een smalle baan productie inkjet oplossing voor bedrijven die tussen de 1,5 en 5 miljoen afdrukken maken. Bijzonder aan de Rialto 900 is dat hij standaard geleverd wordt met rol naar vel invoer/uitvoer waardoor papierkosten verminderd worden en ‘continu’ productie mogelijk is. De Rialto 900 heeft ook de smalste ‘footprint’ van alle smalle baan persen, hij heeft slechts 3,58 x 1,55 meter vloeroppervlak nodig. Met een baanbreedte van 250 mm, een resolutie van 1.000 x 1.000 dpi en de VHQ, very high quality, beeldkwaliteit kan de Rialto ingezet worden voor full colour direct-mail en boekproductie. De Rialto 900 is de eerste machine die Xerox samen met zijn twee jaar geleden overgenomen dochterbedrijf Impika heeft ontwikkeld en is onmiddellijk leverbaar.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK