Laurel Brunner: Hoe drukkers het verschil kunnen maken door het gebruik van groene energie

groen-aardeEen aantal witte raven in onze industrie zetten al zonnepanelen en andere vormen van groene energie in om hun persen te laten lopen.
Toch vindt Laurel Brunner dat we meer kunnen doen. In haar Verdigris blog legt ze uit dat de investering in zonnepanelen perfect past in de imagoverbetering die de grafische industrie de komende jaren nodig heeft. Het gebruik van hernieuwbare energie sluit perfect aan bij campagnes die uitleggen waarom papier door zijn hergebruik en moderne productiemethoden een steentje bijdraagt aan de broodnodige milieuverbetering in onze wereld. Lees haar blog op onze artikelen pagina via deze link.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK