Juriaan van Beelen verlaat print.com

Eén van de bepalende gezichten van print.com – Juriaan van Beelen – gaat print.com verlaten. Op zijn LinkedIn pagina schrijft hij dat hij ’tussen avonturen’ zit, waarmee hij dus nog niet aangeeft waar hij zijn volgende stap in zijn loopbaan zal zetten.

Print Com Juriaan
Juriaan van Beelen (vierde van links) in een print.com ’team foto’ (geplaatst door Juriaan van Beelen op LinkedIn)

Vanaf zijn LinkedIn pagina: “De afgelopen vijf jaar heb ik het geluk gehad te mogen werken aan een van de grootste avonturen in mijn professionele carrière tot nu toe: Print.com. Ik ben er trots op om te zien waar het bedrijf nu staat en hoe ik erin geslaagd ben om ‘een beetje van mezelf’ in het dagelijkse denken, in het DNA van het bedrijf te stoppen.”

Hij vervolgt met: “Een groot, groot dankjewel aan de hele Print.com crew. Maar vooral: Marco en Lucas, alle Europese co-creators en Print.com’s country captains, het was een waar voorrecht om dagelijks met zo’n getalenteerde groep mensen te werken. Ik wil ook graag iedereen bedanken die deel uitmaakt van de industrie, van leveranciers tot klanten.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK