Inspiratie en kansen op Vakbeurs met VKGO

VKGO staat dit jaar met een behoorlijke stand op de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign.

De beurs die op 14, 15 en 16 maart in Gorinchem gehouden wordt, is een uniek moment om in contact te komen met 15.000 bezoekers in de print en sign industrie.

Deze stand is er voor de leden en zal eruitzien als een live Drukwerk Etalage.

In de praktijk kan ieder lid daar zijn speciale inspirerende drukwerk laten zien in soort grote “letterbak”.

Toob Alers: “deze beurs is een absolute must voor elk zichzelf respecterend grafisch bedrijf en toeleverancier in Nederland en België. Het is niet alleen dat je er de machines, materialen ziet en collega’s tegenkomt; deze beurs geeft je inspiratie en energie waardoor je gewoon weer twee jaar vooruit kunt”.

Het gaat nog een stap verder. Naast visuele presentatie van drukwerk op stand, maakt VKGO ook een brochure die aan alle bezoekers van de beurs uitgereikt wordt. In die speciaal gevouwen folder staat het drukwerk mooi gefotografeerd afgebeeld met een omschrijving en waar de lezer het drukwerk kan bestellen.

Voor de leden een mooie kans om te laten zien waar het bedrijf voor staat, tijdens de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign op de VKGO stand.

Inspireer 15.000 professionals in de print en sign industrie met bijzondere vormen van print.

Kom in contact met nieuwe klanten.

Word lid van het VKGO! Kijk op www.vkgo.nl

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK