Het grootste Europese Inkjet Event

ESMA ijc-speakers-400px50 sprekers, twee dagen met twee verschillende tracks voor systeemontwikkelaars en machinebouwers; dat is de Inkjet Conference die op 7 en 8 oktober plaatsvindt in het SwissHotel, Düsseldorf. Dat is over zes weken de ontmoetingsplaats voor de leiders in onderzoek en industrie die een blik willen werpen in de toekomst van digitaal printen.
De Inkjet Conference telt 50 sprekers, waaronder presentaties van professor Ian Hutchings van de Universiteit van Cambridge, professor Silvia Schintke van Comatec-Lans, Michele Dondi van CNR-ISTEC, Martin Bailey van Global Graphics, Frank de Voeght van ChemStream, Kenji Mawatari van Konica Minolta en Yoshinori Domae van Seiko Instruments. Er zullen tien presentaties zijn over nieuwe printkoppen en nieuwe printkop technieken zoals film piezo en de integratie van MEMS technologie in printers. Andere presentaties richten zich op de software die printprestaties verbeteren, electronics, verbeteringen in inktformules en pigmenten, en de verbeteringen in de kennis over integraties van technieken. Dit zijn de links naar meer informatie over de sprekers en het complete conferentieprogramma.
Digitale printtechnieken veranderen snel en de leiders in deze veranderingen ontmoeten elkaar op de Inkjet Conference, wil je op de hoogte zijn van deze veranderingen schrijf je hier dan in voor deze conferentie.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK