Grootste billboard ter wereld

Ford is nu de officiële GUINNESS WORLD RECORDS-titelhouder voor het grootste billboard ter wereld, na het onthullen van een reclamebord van 5265 m2 (het equivalent van 20 tennisbanen) voor de nieuwe Ford EcoSport op het markante Espana Building in het centrum van Madrid.

Een jurylid van GUINNESS WORLD RECORDS heeft de installatie van 2000 kg geïnspecteerd en vastgesteld dat de officiële GUINNESS WORLD RECORDS-poging voor grootste billboard is geslaagd en het vorige record, gevestigd in Dhahran in Saoedi-Arabië, met 241,93 m2 heeft verbroken.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK