GlassPrint 2017 Düsseldorf

GlassPrint 2017

Voor de 7e keer wordt het GlassPrint congres en expositie gehouden van 29 en 30 november in Düsseldorf, Duitsland. Aansluitend aan de Direct Container Print congress. Het enige evenement in Europa voor glasdecoratie.

Decoratie is een sleutelproces in het produceren, bouwkundig danwel automotive en/of hol glasvormig, en voegt aanzienlijk meer waarde aan het eindproduct toe.

GlassPrint 2017 is een tweedaags evenement, dat aan iedereen die in deze glas/ decoratiewereld werkt, laat zien hoe belangrijk, en vooral, de groei binnen de sector is. Met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van decoratie betreft dit alle types glas.

Invloedrijke afgevaardigden van: Arc, Ardagh, Heinz-Glas, O-I, Saint-Gobain, Schott, Vetropack, en vele anderen, te midden van marktleiders op het gebied van plat en holvormig “glas maken”, hebben inmiddels bevestigd dat ze op dit event zullen zijn. Het wordt dus heel interessant voor de complete beroepssector, bijvoorbeeld van: glasdecorateurs, tot eindgebruikers, leveranciers en klanten, of eigenaren van bedrijven, werkzaam met of in de glasindustrie, om deel te nemen of GlassPrint 2017 te bezoeken.

Het aantal inschrijvingen voor deze 2017 editie is inmiddels al 50% hoger dan voorgaande edities, dus wilt u zich nog aanmelden doe dat dan beslist z.s.m., er is nog maar beperkt plaats in het Radisson Blu Scandinavia Hotel venue.

Aanbevolen door Glasstec, en in een bijzondere samenwerking georganiseerd door ESMA and Glass Worldwide, beloofd GlassPrint 2017 alle records te verbreken van het GlassPrint 2015 event, welke bijzonder goed bezocht was met het gemiddelde van ongeveer 200 aanwezigen uit 26 verschillende landen van alle continenten.

Bron: glassprint.org

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK