AIIM webinar: Your Document Strategy is About to Be Disrupted

AIIM logoInformatie management is voor bedrijven en organisaties met de komst van social media, content in de cloud en printing on demand een complexe taak geworden die niet altijd tot hun kernactiviteiten behoort. Dat is jammer want op het juiste moment, de juiste informatie bij de juiste personen krijgen is een succesfactor voor elke onderneming. Tel daarbij op alle nieuwe ontwikkelingen in het beheren en distribueren van content en de ‘disrupting’ invloed daarvan op een documentstrategie en het is duidelijk waarom AIIM, de wereldwijde organisatie van informatie professionals, een gratis webinar  op 31 maart organiseert om te laten zien waarom dat eigenlijk een goede zaak is. De webinar is ook interessant voor grafische bedrijven die willen weten hoe hun opdrachtgevers omgaan met content. Meer informatie over het webinar vind je via deze link.


 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK