Doosletters, Signluxx led letters, lichtbakken, doekbakken, vitrines en zuilen op de nieuwe stand van SignLandia

Signlandia is toeleverancier voor de lichtreclame industrie. Zij produceren doosletters, Signluxx led letters, lichtbakken, doekbakken, vitrines en zuilen. Op de vakbeurs presenteren SignLandia deze producten.

In Nieuwegein maakt Singlandia verlichte en onverlichte doosletters in alle profielsoorten, vervaardigd in aluminium, acrylaat of RVS. Deze doosletters, van groot tot klein, worden compleet geleverd met ingebouwde led- of neonverlichting.

“Tevens kunnen wij deze voormonteren en brandklaar maken met een solide dak- of gevelconstructie. Daarnaast produceren en leveren wij ook aanverwante lichtreclame-uitingen, zoals Signluxx LED letters, lichtbakken, reclamezuilen, doekbakken en aluminium constructies. Hiervoor hebben wij veel kennis en productiemogelijkheden in huis. 

Door onze jarenlange ervaring en resultaatgerichte manier van werken zijn onze producten niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook betaalbaar. Ervaren medewerkers zorgen voor een hoogwaardig product, afgestemd op uw wensen en eisen. Wij begeven ons niet op de eindmarkt, dus ontwerp en installatie laten wij graag aan u als specialisten over. Voor advies op maat, een productcatalogus, een vrijblijvende offerte of een bezoek aan onze showroom, nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen.”

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK