2020 begint morgen!

GOC heeft in samenwerking diverse andere partijen het voortouw genomen in het ontwikkelen van de 10 toekomstprofielen, toegespitst op de media- en communicatiesector. Deze praktische en beeldende beschrijvingen van beroepen moeten werkgevers, werknemers en opleiders stimuleren kennis, vaardigheden en digitale kwalificaties te ontwikkelen om klaar te zijn voor 2020. De profielen zijn hier terug te vinden.

Sociological

In de creatieve sector gaan de digitale ontwikkelingen op dit moment razendsnel. De sector maakt een switch van analoog, print en mediaspecifiek naar digitaal en crossmediaal. Rollen en werkzaamheden van drukkers, vormgevers, fotografen en uitgeverijen veranderen volledig. In de profielen staan wel een hele bijzondere functies die zeker tot nadenken stemmen Zo is er de P-King voor 3 D modellen en de Sociological een bureau dat helemaal los gaat op sociale media en data. Al met al een inspirerend beeld van de toekomst.

P-KING

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK