Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Vacature commercieel medewerker binnen- en buitendienst bij IPP

IPP International Paper & Plastic vormt al bijna 40 jaar dé schakel tussen klant en fabriek voor karton, papier, folie en nonwovens. Het bedrijf vertegenwoordigt een groot aantal gerenommeerde fabrieken van basismaterialen voor verpakkingen en grafische toepassingen. Voor deze fabrieken is het commissionair of handelaar. De klanten van IPP zijn bedrijven in de verwerkende verpakkings- of grafische industrie. Er wordt geleverd in de Benelux en Duitsland, zowel aan bedrijven in de food en non-food sector.

IPP inspireert klanten om alternatieve materialen te gaan gebruiken, die de grafische en verpakkingsdoelstellingen nog beter invullen op het gebied van toegevoegde waarde, onderscheidend vermogen of een duurzaam karakter. Door de kennis van de materialen, de jarenlange ervaring in de markt en de continue zoektocht naar innovatieve en duurzame producten, biedt IPP het juiste materiaal voor de toepassing.

IPP is een sterk groeiende organisatie en daarom zoekt het voor zijn vouwkartonafdeling per direct een:

Commercieel Medewerker binnen- en buitendienst (fulltime)
 

Functieprofiel

Gezocht wordt een jonge, ambitieuze, klantgerichte en ondernemende collega die, zowel van binnenuit maar ook voor een deel van de tijd als buitendienst, het contact met een eigen klantenkring én onze leveranciers onderhoudt.

 Tot je takenpakket behoren:
 • verzoeken afhandelen met betrekking tot producten, prijzen en levertijden
 • klantbezoeken afleggen
 • prijsonderhandelingen voeren
 • offertes verzorgen
 • orders verwerken
 • offertes en mailingen nabellen
 • verkoopleads nabellen
 • levertijden bewaken
 • verwerking en afhandeling van klachten

Je bent, gezamenlijk met het vouwkartonteam, verantwoordelijk voor het behalen van de omzet en winstdoelstellingen van de afdeling. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team, waar plezier en samenwerken hoog in het vaandel staan. Je rapporteert aan de directeur In- en Verkoop Vouwkarton. Er bestaat voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Wat zoekt IPP?

Een ondernemende, accurate teamspeler. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, aantoonbare commercieel-administratieve werkervaring en goede communicatieve vaardigheden. Ervaring in een soortgelijke functie is een must, ervaring in de karton- en papiermarkt is een pre.

Je bent doortastend, stressbestendig, accuraat en vasthoudend en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Kennis van MS Office, een goede beheersing van de Nederlandse taal en een redelijke beheersing van de Duitse en Engelse taal is een must. Beheersing van de Franse taal is een pre. Je bent woonachtig in de omgeving Heemstede/Haarlem of een straal van maximaal 25 km daar rondom. Ons kantoor zal per eind 2017 in Heemstede gevestigd zijn (nu nog Badhoevedorp).

Wat biedt IPP?

Een zelfstandige, uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een groeiende organisatie. Goede arbeidsvoorwaarden en een informele cultuur, prettige werksfeer, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zelfstandig werken.

Interesse?

Mail je sollicitatiebrief, cv en motivatie vóór 15 juni naar Evelyn Kuiper; evelyn.kuiper@ipp.nl.

PP International Paper & Plastic BV, Nieuwemeerdijk 297, 1171 NS Badhoevedorp,                  Tel: +31 (0)20 358 15 10

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Rob van den Braak

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

 • Introductie in online print, structuur, markten en trends - 18 april 2019
 • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
 • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
 • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK